Hvad skal man gøre, hvis aromaterapimaskinen ikke ryger?

Hvad skal man gøre, hvisaromaterapi maskineryger ikke?

26

 

Aromaterapimaskinen kan spille rollen som befugtning af luften og opfriskning af indendørsluften.

DC-8651 (7)

Med duften kan den spille forskellige roller, såsom beroligende, hjælpe med at sove og så videre.Aromaterapimaskinen skal tilsluttes, og så vil den sprøjte fin tåge ud fra dysen.Hvis der ikke er tåge, eller tågen er lille, skal du tjekke disse problemer.

1.Aromaterapimaskinen er blokeret.Du kan bruge en lille børste dyppet i 60 grader varmt vand til at børste og rengøre.Eller brug eddike med lidt salt til effektivt at opløse vand og alkali.Så vil tågen langsomt spyde ud.Pas på ikke at bruge stærke syrer, som ikke er befordrende for vedligeholdelse og kan beskadige maskinen.

MONA-6-300x300

2. Forstøveren er gået i stykker.Forstøveren i aromaterapimaskinen skal modstå 3 millioner gange / s højfrekvent vibration i lang tid, og den ringere forstøver er let at bryde, hvilket resulterer i, at hele maskinen ikke kan køre.

Salt aroma diffuser

Så skal du åbne bunddækslet for at tjekke om sikringen er brændt ud.Hvis sikringen stadig er god, prøv at justere potentiometeret på brættet ved at dreje en kvart omgang med uret for at prøve igen.Hvis det stadig ikke virker, så skal du anskaffe dig en ny forstøver.

3. For lang tid uden brug af oscillatoren.Hvis aromaterapimaskinen virker, men ikke sprøjter vandtåge, blæseren fejler.Du kan forsigtigt smøre lidt smøreolie på oscillatoren.Hvad er årsagen, når der medfølger lille tåge?1, hvis postevandet bruges i længere tid, er det let at få den oscillerende film til at danne en vandalkali, som ikke kan fungere normalt, og vandtågen forsvinder naturligt.På dette tidspunkt kan citron bruges til at fjerne skæl.Citroner indeholder en stor mængde citrat, som kan hæmme krystallisationen af ​​calciumsalt.

11

Efter disse kan du stadig ikke gøre tågen normal, du skal finde eftersalgsservicefolkene til at ordne det.Eller bare køb en ny, da det er billige ting ogforbrugsvarer.


Indlægstid: Jan-07-2022