Hvad hvis aroma diffuseren ikke dugger

Detaroma diffuser kanbefugter luftenog frisk indeluften op.Med forskellige aromaterapi effekter, kan det spille forskellige roller, såsom beroligende, sovende osv. Denaroma diffuser skal tilsluttes, og så finttåge vil blive udsendt fra dysen.Hvis maskinen ikke gør dettåge eller dentåge er lille, bør du tjekke disse problemer.

d6300c4adcfbcb4a

Hvad hvisaroma diffuser gør ikketåge

1. denaroma diffuser er spærret

Du kan bruge en lille børste dyppet i 60 grader varmt vand til at rense vægten.Eller tilsæt lidt salt med eddike, som effektivt kan opløse vand og alkali, så sprøjter tågen langsomt ud.Pas på ikke at bruge stærk syre, som ikke er befordrende for vedligeholdelse og kan beskadige maskinen.

2. forstøveren er gået i stykker

Forstøveren iaroma diffuser skal modstå 3 millioner gange/s højfrekvente vibrationer i lang tid.Den ringere forstøver er let at bryde, hvilket resulterer i fejl i hele maskinen.Åbn først bunddækslet og kontroller, om sikringen er udbrændt.Hvis sikringen stadig er god, så prøv at justere potentiometeret på printkortet, drej det med uret en kvart omgang og prøv igen.Hvis det stadig mislykkes, bliver du nødt til at erstatte det med en ny forstøver.

3. oscillatoren har ikke været brugt i lang tid

Hvisaroma diffuser virker men sprøjter ikke vandtåge, blæseren svigter.Du kan smøre lidt smøremiddel på vibratoren.Hvis du ikke kan, kan du kun reparere den.

Hvad er årsagen til den lille tåge afaroma diffuser

1. Hvis postevand bruges i længere tid, er det let at få oscillationsfilm til at danne vandalkali, som ikke kan fungere normalt, og vandtågen forsvinder naturligt.På dette tidspunkt kan du fjerne skalaen med citron.Citron indeholder meget citrat, som kan hæmme krystallisationen af ​​calciumsalt.

2. Dysen er snavset, eller dysemundingen er blokeret.Tør bare af med en vatpind.Du kan også bruge en nål til at udvælge urenhederne i dysen, eller blæse den med hvide eddikebobler.Så længe sprayen er normal, kan den fortsat bruges.Hvis dette ikke virker, skal du kun udskifte dysen med en ny.

billeder

Korrekt brug afaroma diffuser

1. Denaroma diffuser er nem at bruge.Detaroma diffuser skal tilsluttes. Når du bruger det, skal du først putte noget rent vand.Pas på ikke at hælde postevand direkte.Der vil være urenheder i det.

2. Sluk venligst for strømforsyningenaroma diffuser når ingen går ud eller indendørs i lang tid;Vær opmærksom på temperaturen påaroma diffuser for at undgå skoldning.

3. Tilsæt ikke vand direkte, når beholderen har høj temperatur.Tilsæt vand efter det er afkølet.

4. Når du tænder oparoma diffuser, drej først lyset til det skarpeste.Når vandet på pladen er blevet varmt, skruer du lyset til det mindste og lader det langsomt varme op.På denne måde er levetiden foraroma diffuser vil blive forlænget.Desuden er effekten afaromaterapiolie er bedre, og tiden er længere.


Indlægstid: Jun-02-2022