Hvordan vælger man den rigtige luftfugter?

Har du planer om at købe en luftfugter for nylig?Tillykke med at se denne mest komplette guide til køb af luftfugtere!Viklassificere luftfugterebaseret på forskellige egenskaber, og håber du kan finde den passende.

Luftfugtere er klassificeret efter arbejdsprincippet:

Ultralydsbefugter: Detultralydsbefugterbruger 2 millioner gange højfrekvente ultralydsvibrationer i sekundet til at forstøve vandet til ultrafine partikler og negative iltioner på 1 mikrometer til 5 mikrometer og diffundere vandtågen ud i luften gennem vindanordningen.Fugt luften og ledsage rigelige negative iltioner for at opnå ensartet befugtning.

Befugter af direkte fordampningstype: Befugteren af ​​den direkte fordampningstype bruger molekylsigtefordampningsteknologi til at fjerne calcium- og magnesiumioner i vandet, vaske luften gennem et vandgardin og filtrere og rense luften, mens den befugtes, og derved forbedre miljøets fugtighed og renhed.Den er velegnet til familier med ældre og børn, og kan også forebygge vinterinfluenzabakterier, men prisen er højere.

Elektrisk opvarmning luftfugter: Arbejdsprincippet for entermisk fordampningsbefugterer at opvarme vand i et varmelegeme til 100°C for at generere damp, som sendes ud af en motor.Elektrisk opvarmning luftfugterer den enkleste befugtningsteknologi.Produktet er billigt, men energiforbruget er relativt højt.

luftfugter

Luftfugtere er klassificeret efter befugtningsmetode:

Tågefri luftfugter: Befugtningseffekten kan opnås uden at generere synlig vandtåge ved befugtning.Detdugfri luftfugterkan undgå irritation af luftrøret på grund af den store mængde tåge og problemet med "hvidt pulver", men den relative befugtningshastighed er lidt langsommere.

Tågebefugter:Tåge luftfugterproducerer vandtåge ved befugtning.Tågebefugter har en relativt høj befugtningshastighed og ensartet befugtning, men de forstøvede komponenter er tilbøjelige til at tilsmudse, og der dannes "hvidt pulver" i rummet efter brug.

Konstantfugt luftfugter: Befugteren med konstant fugtighed er et produkt udstyret med en fugtighedssensor, der kan overvåge indendørs luftfugtighed i realtid.Når indendørs luftfugtighed når den indstillede luftfugtighed, stoppes befugtningen automatisk.Når luftfugtigheden er lavere end den indstillede luftfugtighed, slås befugtningen automatisk til for at opnå den indendørs Effekt af konstant luftfugtighed.

Luftfugtere er klassificeret efter funktion:

Rensningstype: Befugteren af ​​rensningstypen bruger filtermaterialet til at filtrere den genererede vandtåge og derefter frigive den til rummet, som kan spille en vis rensningsfunktion og reducere "hvidt pulver"-genereringen, men befugteren af ​​rensningstypen kan ikke erstatte luften renser.

Bakteriel sterilisationstype: Denluftfugter af steriliseringstypeer udstyret med steriliserings- og bakteriostatiske enheder inde i produktet for at opnå sterilisering og bakteriostatiske effekter på vand og vandtåge, da vandet i befugterens vandtank kan opbevares i lang tid, er befugterens bakteriefjernelsesfunktion nødvendig.

Aromaterapitype: Befugteren har aromaolietilsætninger, som kan opnå indendørs aromaeffekter ved at tilføje divessentielle olier.

fugtig luft

Ved du, hvordan du vælger en luftfugter?Hvis du stadig har spørgsmål om køb af en luftfugter ogaroma diffuser, kontakt venligst vores professionelle.


Indlægstid: 26-jul-2021